Inspelning

Studion spelar in analogt via ett Soundcraft mixerbord. Cubase och plugins från Waves och Slate Digital är grundpelaren till vårt software. Även Ozone 8 och Ozone RX hittas i samlingen. 

Soundet är åt livehållet och innebär inte att vi klipper och klistrar - här i studion ska artisterna komma så pass välrepade att låtarna sitter precis som om det vore live. I studion finslipar tillsammans, skrattar och mår gott! 

Autotune är förbjudet i alla dess former, vill man ha det får man söka sig en annan studio.

Workshops

Det är - och har alltid varit - lärandet som är grundpelaren till hela den här verksamheten. Mitt mål är att ungdomar och vuxna ska kunna söka sig hit, spela in det dom vill utan att bli ruinerade. Men lärandet är viktigt att det får vara en del samtidigt. 

Att få lära ut grunderna i Cubase och hur man snabbt kan plugga in hemma för att skapa sin musik är något bland det roligaste jag vet. Att få diskutera, pusha och visa små enkla knep i grupp är min absolut största styrka. 

Priser sätta per dag eller per kurs. Max fyra tillfällen och minst två per workshop.

Mixning

Redan vid inspelningen försöker jag hitta den mix som jag tror den som spelar in vill ha. Ju bättre inspelning - desto mindre tid vid mixerbordet. 

Finns ingen vits med att sitta timme efter timme och pilla sönder låtarna, jag vill gärna mixa merparten samma dag det spelas in för att sen finputsa dagen efter.

Vi mixar även material som är inspelade hos någon annan - skicka via Drive eller via USB.  

Mastring

En duktig mastrare föds med superöron. Det är inte många som behärskar det fullt ut och i Stream Studio är vi inga experter på detta. Vi kan leverera mastring efter våra kunskaper men helst av allt ska man inte mastra låtar man själv mixat. Så därför samarbetar vi med andra. Har du en färdig låt i waw - skicka den till oss så ger vi den till folk som är bäst i branschen.

 

Fast pris beroende på antal låtar. 

© 2019 by Creative management Sverige